Neked miben segíthetek?

arculattervezés

A branding a vizuális kifejezése az üzleted, tevékenységed személyiségének. Egy olyan sztori, ami nem mesélhető el sablonokkal, vagy futószalagon gyártott megoldásokkal. Talán már Te is kinőtted a sablon alapján készült logódat, a canvában gyártott grafikáidat és a színeid sem fejezik ki igazán a Te saját kis világod színeit. Már rájöttél, hogy mindezek nincsenek összhangban a minőséggel, amit képviselsz. Már látod, hogy egy all-inclusive branding eszköztár hiányzik ahhoz, hogy teljesen lenyűgözhesd az álom-ügyfeleidet.

weboldal tervezés

Körülbelül 4 másodperced van, hogy a honlapodra látogatók figyelmét felkeltsd és megtartsd.Tegyél róla, hogy az első benyomás hatásos legyen!

Szeretnél egy letisztult, gyönyörű honlapot, ami célba juttatja az üzenetedet? Ami kifejezei a branded esszenciáját? Ami úgy mesél a termékeidről és szolgáltatásaidról, hogy annak lehetetlen ellenállni? 

kiadványok és social media megjelenés

Workbook-ok, magazinok, brosúrák, e-book-ok, prezentációk, to-do listák, tervezők, mappák, csomagolás design, mintázat tervezés – minden, amire csak szükséged lehet a produktív és stílusos munkavégzéshez. 

Külön megtervezhetjük a közösségi oldalaid megjelenését is (Facebook borító, post sablonok, Instagram feed, Instagram story highlight cover ikonok, egyedi social ikonok a weboldaladra)

Kiadványaid megtervezésére kérlek kérj ajánlatot!