Brand stratégia Brand design Weboldal Kiadványok

Egyedülálló online megjelenés és teljeskörű design-élmény elkötelezett vállalkozónőknek

STRATÉGIA

Anélkül tervezni arculatot, hogy tudnád, kit akarsz megcélozni olyan, mint ha térkép nélkül utaznál. 

A 2 órás márka stratégia workshop során felfedezzük a márkád szívét-lelkét, a MIÉRT-edet, a jövőbeli elképzeléseidet. Kristálytiszta képet kapunk a közönségedről, ideális ügyfeleidről és arról, hogyan tudod a legjobban kiszolgálni őket. Finomítjuk a pozícionálásodat és kamatoztatjuk azt amitől Te, nos Te vagy. 

Ez a worksop azoknak az elkötelezett vállalkozónőknek szól, akik úgy érzik nem illik hozzájuk az arculatuk, nem működik megfelelően a vizuális kommunikációjuk, nem egységes a megjelenésük, vagy nem a megfelelő irányba halad a márkaépítésük. Azoknak is ajánlom, akik új termék, vagy szolgáltatás bevezetését tervezik, vagy most kezdenek csak vállalkozásba és szeretnének szilárd alapokat az induláshoz.

ARCULAT

A brand-ed egy magával ragadó regény és a logód csak az első fejezet.

Az arculatod vizuális elemei mondják el helyetted azt, amit szavakkal nem lehet. Bizalmat ébreszt, elmeséli a sztoridat, segíti a közönségedet abban, hogy felismerje, meglássa saját magát a márkádban. Ahhoz, hogy valóban kiemelkedj a tömegből, olyan ellenállhatatlan arculatra van szükséged, amihez a közönséged kapcsolódni tud. Mi együtt megalkotjuk azt az esztétikát, amivel olyan hosszútávú vizuális hatást válthatsz ki, aminek eredménye a mély, érzelmi kapcsolódás az álom-ügyfeleiddel. 

WEB DESIGN

A weboldalad többet is tehet érted, mint hogy visszatükrözi az arculatodat. Segíthet neked, hogy az Ideális Ügyfeled meglássa magát a sztoridban.

Egy kiváló weboldal hatástöbbszöröző erővel bír: Ha az idealis ügyfeleid rezonálnak azzal, amit mondasz és ahogy vizuálisan kifejezed a branded és annyira megfogta őket az élmény, hogy veled akarnak dolgozni, akkor olyan branded van, amivel kapcsolódni tudnak. Mindegy hol tartasz most, lehet egyedi WordPress weboldalad, ami magával ragadó, innovatív felhasználói élményt nyújt, és maradandó élményt nyújt a látogatóidnak. 

Mi a legfontosabb? 

Olyan személyes kapcsolatot kialakítani, amiben Te is nagyon jól fogod érezni magad és egy egyedülálló design-élménnyel gazdagodhatsz – miközben egy magasabb szintre lépsz. Hogy lásd, hogy egy teljes kreatív folyamaton vezetlek végig, ami alatt szívvel- lélekkel ott állok melletted. Szeretném, ha imádnád a végeredményt. 

Mitől egyedülálló a Mydeer Design?

Komplett szolgáltatást nyújtok a brand stratégiától kezdve a mentorálásig, mert hiszek abban, hogy csak így érhetsz el kimagasló eredményeket.  Ha csak egy logót, vagy csak egy weboldalt szeretnél, akkor nem én vagyok a megoldás számodra.

ISMERJ MEG

So időbe telt, mire kibogoztam a szálakat a saját vállalkozásom háza táján. Amíg kialakult a saját brandem, amíg megtaláltam a hangom, a stílusom, és a bátorságom, hogy mindezt fel is merjem vállalni.

Az évek alatt megtanultam, hogy ha érzed a lelkedben a hívást, ha megjelenik a vágy, az nem véletlenül történik. És mégis kevesen vagyunk, akik felelünk erre a hívásra, akik elköteleződünk és hivatást választunk magunknak.

Azt is megtanultam, hogy ha megtaláltuk ezt a hivatást és elköteleződtünk és elfogadtuk, hogy a vállalkozásunk szolgálat, akkor kiabáljuk a tetőről, hangosan a világba, hogy azok az emberek, akiknek pont erre van szükségük, meghallják és megtaláljanak minket.

Mindezekből következett, hogy nem csak egy arculattervezéssel, meg weboldalak kivitelezésével foglalkozó webdesigner szeretnék lenni a sok közül, hanem olyan valaki, aki bejárta a saját útját és szeretné azokkal a tapasztalatokkal megkönnyíteni a Tiédet. 

Várlak szeretettel, ha elérkezett az idő 🙂

Réka

Üzenj nekem

Minden jog fenntartva | Lendvai Réka | 2020