Give me some internet, a coffee, a laptop and watch me build an empire!

Laptop Lifestyle #1

Augusztus első hétvégéje. Siófok, Aranypart. Egy gombostűt nem lehet már leszúrni a városban és a parton. A munkahelyemen a beosztásomat böngésztem, és feltűnt, hogy egymás után 2 szabadnapom van. Hmm, az én legkedvesebb kolléganőimnek hála, még egy harmadikat is hozzácsaptam és…

Megnyomtam a pánik gombot: hagyjuk el a várost azonnal!!!

Meglepő tud lenni, hogy elég elutazni a megszokott közegemből, és ez az apró változás mennyire inspirálóan hat rám. Fél éve, hogy a kreatív energiám hiányában szüneteltettem az online bizniszemet. De ez a kis elvonulás csodákat tett velem. Ráadásul egy olyan városban, ahol már rengetegszer jártam, de most egy egészen új oldaláról ismertem meg. 3 nap tömény luxus egy felnőttbarát hotel elképesztően gyönyörű lakosztályában… a napozóteraszon pedig mosolyogva konstatáltam, hogy a női magazinok már nem kötnek le – a mesebeli zen-kert, a vízcsobogás és tavirózsák között fogtam inkább a kis macbookot és újjá varázsoltam a honlapomat.

Eger egy csoda. Mindig is imádtam. Családi karácsonyok, felejthetetlen borvacsorák, séták a kis utcákon… és most újra itt vagyok – koktél és antipasti a sétálóutcán, egész napos pihenés a türkizkék mozaikkal díszített medence partján, rosé a lakosztály panorámás teraszán. És a kis macbook ott van velem, és alkotok és tervezek és írok és végre élek! És akkor mosolyogtam, mert rájöttem, Eger és az Erla Villa az első állomása egy csodálatos utazásnak. Ahol soha többé nem kell korán kelnem, dolgozhatok bárhol, bármikor, és még csak nem is érzem hogy ez munka volna.

Hello, laptop lifestyle! 😉