Mydeer Design

branding logó arculat

Alkossunk lenyűgöző arculatot!

Valami nagy dologra készülsz. Talán most indítod be a vállalkozásodat, vagy elkezded írni a blogodat. Talán más irányba szeretnél elindulni, vagy már évek óta működteted az üzletedet és szeretnél egy magasabb szintre lépni. 

Már tudod és megérted, hogy egy okos, stílusos, és jellegzetes arculattal felismerhető(bb) leszel. Tudod, hogy segíteni fog bevonzani az Álom Ügyfeleidet és megmutathatod a világnak, hogy igazi profi vagy.

De honnan tudhatod biztosan, hogy a befektetett időd  és pénzed megtérül majd? Hogyan lehetsz biztos benne, hogy az arculatod hűen tükrözi a szándékaidat és vonzó lesz a vágyott Ügyfeleid számára? Honnan tudhatod biztosan, hogy a megfelelő designert választottad, hogy érthetően kommunikáltad, hogy milyen brandet szeretnél – ami képvisel Téged és az üzletedet?

Amire most szükséged van, az fókusz, némi bennfentes tudás és egy tapasztalt kéz, ami végigkísér ezen a folyamaton. Ez a célom ezekkel a blog bejegyzésekkel. Szeretnélek bíztatni, hogy merj nagyban gondolkodni mindarról, ami számodra lehetséges, hogy játssz az erősségeiddel, és ezáltal elérj lélegzetelállító dolgokat.

Most már tudod, hogy nem elég az “okos” arcát mutatni az üzletednek, sokkal inkább fontos valami olyat alkotni, amiben van mélység, érzelem és stílus. 

Az “okos” már nem elég jó. Az nem szól mások szívéhez, és nem adja azt a bizonyos “pillangók a gyomrodban” érzést. Az “okos” nem ösztönöz másokat cselekvésre. Az “okos” önmagában nem ellenállhatatlan. 

A branding tervezési folyamat arról szól, hogy valami varázslatosat alkotunk, valamit, ami érzelmi köteléket hoz létre közted, az üzleted és az Ügyfeled között. Valamit, amivel elérheted azokat, akik a szívükre és nem az eszükre hallgatva vásárolnak. 

És (megsúgom) abban is segít, hogy újra szerelembe ess a saját vállalkozásoddal. Inspirál Téged. Segít észrevenni az új lehetőségeket. Segít, hogy kilépj a reflektorfénybe, ahová tartozol. És ahol a nagy dolgok történnek Veled. 

Itt találsz

8600 Siófok Beszédes József stay 78.

info@mydeerdesign.com

fontos infók

ÁSZF

Adatvédelmi nyilatkozat

 

© Minden jog fenntartva | Lendvai Réka | 2020

beszélgessünk, inspirálódjunk