IMG_1490
Lendvai Réka

Lendvai Réka

brand stylist • designer

Biztosan tudod, mire van szükséged?

Ha azt hiszed, hogy a sikeres vállalkozáshoz elég egy logó, el foglak keseríteni, mert nem így van. Az sem elég, ha van arculatod, weboldalad, és megvan hozzá minden ami egyesek szerint (még sok tervező is sajnos így gondolkodik…) szükséges, például névjegykártya, vagy lógózott bögre, levélpapír és hasonló finomságok. 

Mert ezek valóban szuper dolgok, de önmagukban nem érnek semmit. Alapos tervezés nélkül nem fogsz olyan mértékben sem fejlődni, sem előrehaladni, ami látványos sikert jelentene neked. Ezt garantálom.

Én évek óta ezzel az érzéssel küzdöttem, amikor megkerestek ilyen munkákkal: csak egy logó, csak egy weboldal, csak néhány grafika az instára… Eleinte az ember persze mindent elvállal, de mélységes hiányérzet volt bennem, hogy ez így tulajdonképpen minek? Éreztem, hogy nem jó, éreztem, hogy nem tudok igazán olyan értéket adni, ami neki valóban hasznos, persze felesleges volt magamban keresni a “hibát” ha az Ügyfél azt gondolja ez így pont elég, akkor úgysem tudod meggyőzni.

De ez a fajta felszínes gondolkodás nem hagyott nyugodni, engem nagyon feszítettek ezek a szűkös keretek, és meg feszegettem tovább a saját és az ügyfeleim határait. Nehezen érett be a dolog, de a tapasztalatokból, a sok tanulásból és a saját bőrömön és businessemen való tesztelésből megszületett egy teljeskörű már mondhatni prémium szolgáltatás, amivel már én is elégedett vagyok – mondjuk úgy 99%-ban. Az ügyfelek is – de erről inkább nyilatkozzanak ők 🙂

Számomra a munkámban a legnagyobb szerelem a branding – ezért ezt tökéletesítem nap mint nap, mindent elolvasok és persze próbálok a hagyományos és hétköznapi keretektől és nézetektől elszakadni, mert a lehetőségek tárháza végtelen és ha tágítjuk a látóterünket, akkor igazán csodálatos dolgok születhetnek. Így egy igazán egyedülálló módszert dolgoztam ki az Ideális Ügyfeleim számára, amiben az elsődleges szempont az volt, hogy stressz és görcsölés helyett élményt adjak – igen a tervezői munka során! A másik ami nagyon fontos – és azt hiszem nekikezdeni egy vállalkozásnak csakis így érdemes, a közös munka kiegészült stratégia tervezéssel, nagyon alapos kutatással, rengeteg 1:1 kommunikációval, közös ötleteléssel, tökéletesített tervezői folyamatokkal az arculatot és weboldalt illetően, végül pedig a márkaépítő coachinggal.

Miért tartottam ezeket nagyon-nagyon fontosnak? Mert mindig szomorúan látom, hogy tervezők 12 egy tucat arculatokat adnak át az ügyfeleknek, és szó nem esik arról, hogy hogyan tudják hosszú távon építeni a márkájukat, vagy egyáltalán használni a saját arculati elemeiket. (Tisztelet a kivételnek). A márkaépítő coaching során olyan mélyre ásunk, és olyan kérdések merülnek fel, hogy az Ügyfél is meglepődik néha, hogy erre nem is gondolt, pedig tényleg olyan fontos dolgokat kellett feltérképeznie magában, vagy újraértelmeznie az üzletében, amikre ha nem figyel, azt akadályozta volna őt. 

Ezeken felül pedig nem hanyagoljuk el a vállalkozói életstílust és az üzleti dolgokat sem, mint a marketing és értékesítés, Ideális Ügyfél avatarok – ezeket is mind igazán egyedülálló és élményteli feladatokkal és kreatív gyakorlatokkal társítva. Egy szó mint száz, sikerült összeraknom egy inspiráló, motiváló, az erősségeidre építő, emelő kreatív folyamatot, amit ha végigcsinálsz, és 100%-ig beleteszed a legjobb tudásodat és hajlandó vagy szembenézni a nehezebb kérdésekkel is, akkor a sikered garantált. Mellé pedig lesz egy egyedülálló arculatod és online megjelenésed, weboldalad, és egy akcióterved, hogy hogyan épülj, és lépj egyre magasabb szintekre.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és részt vennél egy izgalmas kreatív utazáson, ami egy all-inklúzív folyamattal támogat Téged a vállalkozói utadon – akár hosszú távon is – vedd fel velem a kapcsolatot, vegyél részt egy ingyenes konzultáción és tudd meg a részleteket. Alig várom, hogy megismerjem a sztoridat!

 

Share this post

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Minden jog fenntartva | Lendvai Réka | 2020

Adatvédelmi nyilatkozat