Sweet October

Gyönyörű, napsütéses októberi nap van ma. Akik ismernek tudják, hogy ez a kedvenc időszakom az évben. Október első hetében születtem, így ez a hónap nekem egy kicsit újjászületés, új kezdet, az elmúlt évem értékelése, és az előttem álló lehetőségek feltérképezése.

Akik ismernek, azt is tudják, hogy az elmúlt évem egyszerre volt a legrosszabb és a legjobb is. Elképesztő mélységekbe és magasságokba sikerült eljuttatnom magam.

Arról mesélnék most nektek, hogy mennyire nem mindegy, hogy milyen perspektívából nézzük a dolgokat.

Januárban a padlón fekve zokogtam, hogy nincs semmim, összeomlott minden, odalett az otthon, odalett a szerelem… Mire kitavaszodott, már másképp láttam a dolgokat. Meguntam a szenvedést, felálltam és mentem tovább. És mivel tényleg nem volt semmim, nagyon könnyű lett minden. : ) Már nem kötődtem sehova, nem húztak vissza sem tárgyak, sem emberek. Amikor nincs semmid, akkor látod meg, hogy mennyi mindened lehet, akkor tárul fel ezernyi új lehetőség. Eladtam a mézeskalács házikót, de cserébe most ott élhetek, ahol szívem mélyén mindig is szerettem volna. Az emberek akik nem akartak része lenni az életemnek, valójában helyet csináltak az új ismeretségeknek. Most olyan emberek vannak mellettem, akik nap mint nap emlékeztetnek rá, hogy ki vagyok, kivé válhatok, támogatnak és büszkék rám.

Életemben először teljesen egyedül élek, nem függök senkitől és semmitől. Fantasztikus érzés. És időközben eszembe jutott, hogy van egy álmom, ami még mindig arra vár, hogy megvalósítsam…

Most október van és megint arra gondolok, hogy egy laptopon kívül nincs semmim. De ezzel a laptoppal most egy parkban ülök és épp az álmomat váltom valóra. Imádom az életem!!

Ma a park az irodám. Tegnap a pihe-puha ágyikóm volt. Holnap majd a kedvenc kávézóm terasza lesz.

Szóval így élem meg azt, amikor semmim sincs és mégis mindez körülöttem, minden az enyém!

Ha együtt dolgozunk a közeljövőben (remélem így lesz) ne feledkezz meg róla, hogy a Te branded, weboldalad nem egy írósztal mellett születik, hanem egy csodaszép parkban, egy hangulatos kávézóban, vagy a világ egyik inspiráló szegletében, ahová a szél repít!

XOXO

Réku

Szerző: Lendvai Réka

Brand stylist, web designer, utazó blogger

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük